Elektrisch gereedschap

Het elektrisch gereedschap van De Timmerman is bedoeld voor de doe-het-zelver, maar heeft de kwaliteit van het gereedschap voor de vakman. Wij willen graag dat u werkt met het beste materiaal en veilig aan de slag kunt met uw doe-het-zelf-klus.

Ons assortiment elektrisch gereedschap bestaat uit apparatuur van de merken Stanley en Bosch, zoals zaagmachines en schuurmachines. Met deze machines wordt de klus zelfs voor de meest onervaren klusser een fluitje van een cent. Wij helpen u graag bepalen welk gereedschap u nodig hebt en hoe u het dient te gebruiken.

Schuifwanden en kasten

Bent u op zoek naar een handige, maar vooral ook nette oplossing voor het opbergen van uw kleding of andere spullen? Dan bieden we u bij De Timmerman de oplossing! Bij ons kunt u terecht voor schuifwanden en kasten die verkrijgbaar zijn in verschillende afmetingen, uitvoeringen, kleuren en materialen.

Ze zijn ideaal om bijvoorbeeld uw garderobe achter te verbergen en zijn bovendien ontzettend makkelijk in gebruik. Bovendien is ons aanbod aan schuifwanden en kasten zeer divers en kunt u de wand of kast dus volledig afstemmen op de rest van uw interieur.

Binnen en buiten zonwering

Zelfs in ons koude kikkerlandje kan de zon zo nu en dan fel schijnen. Op die momenten is het fijn als u de koelte in uw huis kunt bewaren. Dit kunt u bereiken met de juiste zonwering. En daar kunnen we u bij De Timmerman bij helpen.

Wij leveren binnen en buiten zonwering van Multisol. Dit merk beschikt over producten van hoge kwaliteit, maar voor een scherpe prijs. Wij kunnen u adviseren over de diverse mogelijkheden wat betreft zonwering en u helpen bij het ontdekken van alle materialen en kleuren. Want dat zijn er nogal wat.

Stellingkasten

Overal in huis hebben we opbergruimte nodig. In de slaapkamer voor onze kleding, in de badkamer voor onze handdoeken en in de keuken voor onze pannen en ander keukengerei. Maar waar u ze ook neer wilt zetten en welke spullen u er ook in op gaat bergen, stellingkasten komen altijd en overal van pas.

De stellingkasten in ons aanbod kunnen op maat worden gemaakt voor de ruimte waar u ze neer wilt zetten. Er is dus altijd een passende kast voor u te vinden. Met onze stellingkasten van Wedeka heeft u nooit meer last van rondslingerende spullen.

Horren

Het punt waarop het buiten warm genoeg is om de tuindeur open te zetten, is voor veel mensen een heerlijk moment. Maar de vliegen, muggen en andere dieren die daarmee naar binnen komen, zijn iets minder gewenst.

Een hor is een handige oplossing voor dit probleem. Bij De Timmerman beschikken we over een groot aanbod aan horren, voorzien van diverse systemen en geschikt voor vrijwel alle deuren. Laat ons u adviseren over de mogelijkheden. Samen met u kijken we welke hor voor u het meest geschikt is en u hebt nooit meer last van ongewenste, rondvliegende beestjes.

Zie ook: Timmerman Leiderdorp

Bezoek onze winkel