Hout en plaatmateriaal zijn populaire producten om te gebruiken voor het bedekken van oppervlakten in huis. Deze materialen kunnen gebruikt worden om een vloer te bedekken, maar ze kunnen ook voor andere oppervlakten gebruikt worden. Het kiezen van het meest geschikte materiaal kan al een hele klus zijn, want het aanbod is enorm. En dan moet u er ook nog eens voor zorgen dat het tot het juiste formaat wordt verwerkt… Gelukkig kunnen we u daar bij De Timmerman bij helpen.

Wij kunnen diverse soorten hout, maar ook plaatmateriaal voor u in de gewenste maat zagen. Met welke houtsoort of met welk plaatmateriaal u ook bij ons langskomt, wij draaien er onze hand niet voor om. Op deze manier heeft u er geen omkijken naar en loopt u met uw materiaal volledig op maat gezaagd bij ons de deur uit.

Zoals u op onze website kunt lezen, kunt u bij ons terecht voor onder andere schuifwanden, zonwering en horren. Wij leveren deze producten in diverse uitvoeringen, maten, kleuren en materialen. Maar om optimaal van uw zonwering, hor of schuifwand te kunnen genieten, moet deze volledig op maat worden gemaakt. Daarom is het van groot belang om vooraf de juiste maten op te meten.

Bij De Timmerman kunnen we de maten voor uw schuifwand, zonwering of hor exact voor u opmeten. Op die manier weet u zeker dat het uiteindelijke product past en komt u niet voor verrassingen te staan. Wij komen bij u langs om te bekijken waar uw product zal worden gemonteerd om vervolgens de juiste maten te bepalen en mee te nemen in uw bestelling.

Wilt u meer informatie over onze opmeetservice? Neem dan gerust contact met ons op.

Bezoek onze winkel